Extra informatie

Veiligheid: Oogappel Lifestyle staat voor veiligheid, kwaliteit duurzaamheid en exclusiviteit. Ik kies voor mijn producten de beste stoffen en materialen. Materialen die voor jouw kleintje veilig, ademend en vrij van giftige stoffen zijn. Veiligheid gaat bij mij hand in hand met kwaliteit. Alle producten worden met de hand gemaakt en ik ben constant bezig met het verbeteren van producten, qua design, kwaliteit en functionaliteit. De door ons gebruikte stoffen worden geproduceerd in Europa en zijn Oeko-tex gecertificeerd. Alle materialen zijn vrij van giftige en toxische stoffen. Bij producten waarin fiberfill vulling wordt gebruikt is dit luchtdoorlatende fiberfill.

Kwaliteit: Al onze producten worden met de hand gemaakt, waardoor geen enkel product precies hetzelfde is. Het kan dan ook zijn dat een product een klein beetje afwijkt van het product op de foto.
Houd er alstublieft rekening mee dat er een klein kleurverschil kan zijn tussen de weergave op uw beeldscherm en het daadwerkelijke product en dat de maatvoering iets kan afwijken.

Was advies Oogappel producten: De producten kun je op 30 graden wassen op een programma voor fijne was. Ik raad het af de producten in de wasdroger te doen. Overigens worden alle stoffen voor verwerking met een neutraal allergeenvrij wasmiddel gewassen, omdat diverse stoffen in verschillende mate krimpen. Eventueel strijken op maximaal 2 puntjes. Bij dekens met een fleecezijde alleen de katoenen kant strijken.

Exclusief: Ik heb gekozen voor exclusiviteit en dat betekent een beperkte oplage. Je weet dus zeker dat je je met een product van Oogappel onderscheidt.

Veiligheidsvoorschriften: Laat de baby nooit met de bijtring of rammelaar slapen en gebruik deze alleen onder toezicht. Gebruik een babynestje alleen onder toezicht.