Over Oogappel

Wat leuk dat je een kijkje neemt op Oogappel!

Wie zit er achter Oogappel Lifestyle? 

Mijn naam is Mieke en ik ben de trotse oma van twee oogappeltjes. 

"Ik vind het fantastisch dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken. Ik wil graag een bijdrage leveren aan de wens van ouders om hun babykamer naar hun eigen stijl en smaak te kunnen inrichten."

Ik ben een creatieve, zorgzame, bezige bij met hart voor vormgeving, de natuur en het welzijn van de mens in het bijzonder. 

Ik heb er veel plezier in om babyartikelen te bedenken en te ontwerpen van de hoogste kwaliteit met oog voor detail en gemaakt van natuurlijke en zachte stoffen. 

Alle producten op de site worden met veel liefde voor jou gemaakt! Vanwege een ruim atelier aan huis heb ik de mogelijkheid om vanuit thuis te werken. Alles wordt hier met de hand of naaimachine gemaakt!  Ieder product is uniek!

Hoe is Oogappel Lifestyle ontstaan?

Toen onze schoondochter zwanger was en op zoek ging naar babyspulletjes ontdekte ze dat ze eigenlijk niet echt kon vinden wat ze zocht in het huidige aanbod van de babywinkels. Ze wilde graag iets origineels voor haar kleintje!

We hebben samen gekeken welk thema ze wilde aanhouden voor de babykamer en welke stoffen comfortabel, lief, zacht en hip waren. Het resultaat was dat ik met heel veel plezier en liefde een complete productlijn heb gemaakt voor de babykamer.

Hierna kwamen er wat bestellingen binnen van bekenden en heb ik besloten om het label Oogappel op te zetten.

Waarom de (merk)naam Oogappel?

Een oogappel betekent het dierbaarste wat iemand bezit. Iemands oogappel zijn betekent dat je iemands lieveling bent. Voor iedereen geldt dat je kinderen en kleinkinderen je oogappels zijn, dus vandaar de naam Oogappel.

Wat is de missie van Oogappel?

Ik wil jullie graag blij maken met exclusieve duurzame producten voor de babykamer en een fijne leefomgeving voor jouw kindje scheppen.

De keuze van materialen

Oogappel Lifestyle werkt uitsluitend met de beste kwaliteit materialen en de leukste en zachtste stoffen. Je koopt dus een kwalitatief goed product dat bovendien lang mooi blijft.

Om te voorkomen dat het eindproduct krimpt worden alle stoffen voor verwerking gewassen met een neutraal wasmiddel zonder bleekmiddel.

Je kunt de producten dus met een gerust hart in de wasmachine gooien!

Milieu

De geselecteerde materialen die Oogappel Lifestyle gebruikt voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Wij gebruiken Bio katoen en en alle stoffen zijn gecertificeerd met het GOTS label en/of hebben het Oeko Tex standaard 100 label. Onze producten zijn een huidvriendelijk textielproduct, dus zeker geschikt voor een kwetsbaar babyhuidje. 

Oogappel Lifestyle legt grote nadruk op de circulaire economie en duurzaamheid en maakt om die reden geen gebruik van plastic verpakkingen. Ons streven is dat de impact op het milieu wordt geminimaliseerd. 

Voordelen van Oogappel

  • Gratis verzending
  • 100% Handgemaakt met liefde
  • Unieke en exclusieve producten 
  • Uitstekende kwaliteit
  • Duurzame producten
  • Persoonlijke service