Over Oogappel

Wie zit er achter Oogappel? 

Hallo! Mijn naam is Mieke en ik ben de trotse oma van twee oogappeltjes. 

"Ik vind het fantastisch dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken. Ik wil graag een bijdrage leveren aan de wens van ouders om hun babykamer naar hun eigen stijl en smaak te kunnen inrichten."

Hoe is Oogappel ontstaan?

Toen onze kinderen klein waren heb ik altijd veel kleding voor ze gemaakt.        Ik gebruikte hiervoor altijd vrolijke en kleurige stofjes en mensen dachten vaak dat hun kleertjes uit exclusieve boetiekjes kwamen.

Toen onze schoondochter zwanger was en op zoek ging naar babyspulletjes  kon ze eigenlijk niet vinden wat ze zocht. Ze wilde graag iets origineels voor haar kleintje!

We hebben samen gekeken of ze een thema wilde aanhouden voor de babykamer en welke stofjes we daarvoor zouden kunnen vinden. Het resultaat was dat ik met heel veel plezier en liefde een complete productlijn heb gemaakt voor de babykamer.

Hierna kwamen er wat bestellingen binnen van bekenden en heb ik besloten om het label Oogappel op te zetten.

In Oogappel kan ik mijn creativiteit helemaal kwijt. Ik heb er veel plezier in om spulletjes te naaien en om steeds weer nieuwe producten en varianten te bedenken.

Ik wil jullie graag blij maken met exclusieve producten voor de babykamer van een mooie kwaliteit.

Waarom de naam Oogappel?

Een oogappel betekent het dierbaarste wat iemand bezit. Iemands oogappel zijn betekent dat je iemands lieveling bent. Mijn kleinkinderen zijn natuurlijk mijn grootste oogappels. En voor iedereen geldt dat je kinderen en kleinkinderen je oogappels zijn, dus vandaar de naam Oogappel.

Wat is de missie van Oogappel?

Met Oogappel wil ik een fijne leefomgeving voor jouw kindje scheppen. Daarom werk ik uitsluitend met de beste kwaliteit materialen en de leukste stoffen en niet met de goedkoopste. Je koopt dus een kwalitatief goed product dat bovendien lang mooi blijft.

Om te voorkomen dat het eindproduct krimpt was ik alle stoffen voor verwerking met een neutraal wasmiddel. 

Je kunt de producten dus met een gerust hart in de wasmachine gooien!

Milieu

Om het milieu zo min mogelijk te belasten gebruik ik uitsluitend stoffen die 100% natuurlijk zijn het OEKO Tex label hebben.

Om het milieuvriendelijk te houden worden de producten voor verzending niet verpakt in plastic.