Retourneren

Uiteraard is het bij Oogappel Lifestyle mogelijk om bestelde artikelen te retourneren.

Voor alle producten geldt:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd.

Let op: Maatwerk artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

We verzoeken u vriendelijk om uw retour aan te melden via info@oogappel.net

Let op: Vermeld in het onderwerp van de e-mail het ordernummer of het factuurnummer. Verpak de artikelen zodanig dat beschadiging wordt vermeden.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat onze webwinkel niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postkantoor altijd om een Track & Trace code en bewaar deze goed. Wij nemen geen beschadigde pakketten in ontvangst.  Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Als je wilt retourneren geldt nadrukkelijk dat de artikelen in ongeschonden staat bij Oogappel Lifestyle worden afgeleverd. Indien dit aspect niet in acht wordt genomen kunnen de artikelen niet teruggenomen worden en kan de betaling niet ongedaan gemaakt worden.

Retourneren is voor kosten van de koper.

De kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@oogappel.net.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Adresseer de zending en frankeer de zending voldoende. De klant blijft verantwoordelijk voor de zending tot deze retour ontvangen is door Oogappel Lifestyle. LET OP: Onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet aangenomen.

Vermeld het onderstaande adres duidelijk op het te retourneren pakketje en lever het bij voorkeur in bij een PostNL postagentschap.

Ons retouradres:

Oogappel Lifestyle
T.a.v. RETOUREN
Salvador Daliplantsoen 99
1328NC Almere